Mooie dingen maken

Muziek Guus Meeuwis

Guus Meeuwis brengt sinds 2016 zijn muziek op Modestus Records uit. Momenteel werken we intensief samen aan zijn nieuwe album dat in 2018 gelanceerd wordt.

  • Creatieve begeleiding & planning
  • Muziekopnamen
  • Videoclip concept & productie
  • Marketing & sales
  • Rechtenonderhandeling
  • Promotie
Tabee 2016

Bij de creatie van het muzikale jaaroverzicht van 2016 benaderde Guus Meeuwis rapper Diggy Dex. Wat begon als een liedje voor de eerste ‘Groots met een Zachte G - Wintereditie’ werd een gerespecteerde single.

Het kwam binnen op nummer 1 in de iTunes hitlijst en had binnen korte tijd 1 miljoen plays op Spotify. Modestus Records produceerde de videoclip die tijdens een liveshow in een uitverkocht Ziggo Dome werd geschoten.

Guus in Memphis

In de aanloop naar de release van een nieuw album plande Modestus Records voor Guus een 3-daagse studiosessie in de beroemde Ardent Studios in Memphis. In de studio (bekend van opnames voor Led Zeppelin, R.E.M. en Bob Dylan) werd de basis gelegd voor de single ‘Wat Zou Elvis Doen’.

Wij organiseerden voor de lancering een grote promotiecampagne op onder andere RTL Boulevard, RTL Late Night en op radio bij Edwin Evers en 100% NL. Daarnaast werd het nummer door Spotify en Apple Music in belangrijke playlists geplaatst.

Ik geloof in geluk

‘Ik Geloof In Geluk’ is een buitengewoon gevoelig en persoonlijk nummer. Het gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien. Maar nog meer over hoop en er weer bovenop komen.

Modestus Records bedacht de promotiecampagne met onder meer 10 interviews op de bekendste radiostations van het land. Daarnaast produceerden we de videoclip die bij RTL Boulevard in première ging.

Wat gaan wij samen doen?