Een langgekoesterde droom

Guus at The Royal Albert Hall

2015 is een jubileumjaar. Guus breekt 20 jaar geleden door en staat voor het 10e jaar op rij in het Philips Stadion met ‘Groots Met Een Zachte G’. De kers op de taart is een optreden in de legendarische Royal Albert Hall in Londen.

  • Concept
  • Organisatie
  • Productie
  • Creatieve partner
  • Marketing & sales
  • Mediapartners
  • TV-registratie
  • All-in arrangementen
Langgekoesterde droom wordt werkelijkheid

Guus maakte er geen geheim van. Het was een droom om ooit in The Royal Albert Hall in London te mogen staan. De concertlocatie is echter jaren vooruit volgeboekt door internationale grootheden. In het jubileumjaar zette Modestus Concerts & Events alles op alles om deze langgekoesterde droom werkelijkheid te maken. Na een lang proces en via vele omwegen lukt het. En zo staat Guus met Pinksteren 2015 - als eerste Nederlandstalige artiest ooit - op het podium waar Frank Sinatra, The Beatles, Bruce Springsteen en Adele ook stonden.

Met Guus op reis

Het eenmalige concert in Londen werd door Guus bij RTL Late Night aangekondigd en verkoopt die avond nog uit. Om de reis compleet te maken selecteerden wij hotels en restaurants in verschillende stijlen en prijscategorieën. Concertgangers konden het reis- en/of dinerarrangement als uitbreiding op hun toegangsticket boeken. Er is uiteindelijk een extra vlucht vanaf Eindhoven Airport nodig om de 5000 reizende fans op tijd op locatie te krijgen.

Tijdens het concert nam Guus zijn publiek mee op reis van 1995 naar 2015. Hij startte met ‘Het is een Nacht’ en sloot af met ‘Jij bent de liefde’. Na de toegift ‘Het Dondert en het Bliksemt’ leek de staande ovatie oneindig te duren.

Uitgebreide media-aandacht

In opdracht van de NPO verzorgde wij de audiovisuele registratie van het concert. De publieke zender investeerde ook in een uitgebreide documentaire over het concert en de aanleiding ervan: het 20-jarig jubileum van Guus als artiest. Diverse grote kranten en andere media berichtten (zowel vooraf als achteraf) over de show in de prestigieuze zaal.

Wat gaan wij samen doen?